blacksmith

Vitals:

Ύψος: 185

Βάρος: 86

Χρώμα μαλλιών: dark brown

Χρώμα ματιών: dark brown 

Vitality: “ Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου βρίσκομαι σε μια διαρκή ανησυχία και αναζήτηση. Είμαι ιππότης του «ναι», μου αρέσει πολύ να βοηθάω τους πάντες, πολλές φορές ακόμη και σε σημείο να γίνομαι “θύμα”! Μπορεί να είναι εύκολο να με αγχώσεις  για οτιδήποτε αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο να με κάνεις να τα παρατήσω ακόμη για κάτι φαινομενικά ασήμαντο.

Vitalizing:

Προτείνω να πάμε..:   να εξερευνήσουμε!… 

Ζήτα μου να δούμε..:   μια καλή ταινία όλοι μαζί! …

Ας παίξουμε..:  κανένα επιτραπέζιο στρατηγικής…

Αν θέλεις να αναλύσουμε κάτι, πολύ ενδιαφέροντα θέματα για μένα είναι..:  η τεχνολογία…

Μπορεί να μη βγάλουμε άκρη αλλά ας φιλοσοφήσουμε για..: τις πραγματικές δυνατότητες του ανθρώπου

Έτσι που καθόμαστε όλοι μαζί παρέα, δεν κάνουμε..: house rules για εκείνο το παιχνίδι που είναι λίγο unbalanced…

Xαρά μου να μοιράζομαι τις γνώσεις μου, το χρόνο μου, την ενέργειά μου και τις ικανότητές μου για..:  Information Technologies

Στο εγχείρημα Τελαίθριον:

Αληθινά:

Έρευνα:  απλά δώσε μου κάποιο θέμα και θα στο κάνω πενηνταράκια…

Αρμοδιότητες:  Website Development, Research and reverse engineering on Free Energy & Technology…

Ελεύθερα:

Element: φωτιά

Color: κόκκινο

Class: paladin

Avatar: dragon

Incentive cloud:  Υπερίων, Δαήμων, μα πάνω από όλα όλες οι ευχάριστες αναμνήσεις. Το άθροισμα είναι πάντα μεγαλύτερο από τις μονάδες!

Απόφθεγμα:  Οποιοσδήποτε στίχος από το ποίημα “Invictus”

Όραμα:   Ένας κόσμος όπου όλοι σκέφτονται με γνώμονα το να πάει το ανθρώπινο είδος μπροστά  

Αληθινά Ελεύθερα:

Ο blacksmith έχει την απίστευτη ικανότητα να ξεθάβει σημαντικές πληροφορίες και να βρίσκει τις άκρες στα πιο πολύπλοκα και μπερδεμένα ζητήματα. Μαζί με τον δαήμων, τον muad’dib και τον wolfsoul επανδρώνουν τον προγραμματιστικό πυρήνα της ομάδας. Με ψυχικό σθένος σμιλεμένο στα αμμώνια του έσω φωτός, με πηγαία ηρεμία πλεγμένη από μαγικό μίτο και με αδαμάντινο νευρομυϊκό σύστημα, αποτελεί έναν πυλώνα τόσο θεμελίωσης και προ-ώθησης της έρευνας και της ανάπτυξης του σπιράλ και του οράματος, όσο και επι-ουσίωσης της επ’αυτών θέλησης των μελών του. Οι χαμαιλεοντικές ικανότητες που εξασκεί από πολύ μικρή ηλικία, είναι σε τέτοιο επίπεδο πια, που τον καθιστούν απαράμιλλα αόρατο στο συλλογικό ασυνείδητο αφού μπορεί τόσο να ενσωματωθεί όσο και να απεγκλωβιστεί από οποιαδήποτε κατάσταση χωρίς κανένα ίχνος προσπάθειας, καθώς επίσης ιδιαίτερα ικανά να αποσυναρμολογήσει τις μεθόδους της πιο κρυπτογραφημένης ή και εσκεμμένα κρυμμένης γνώσης, ακόμη και εκεί που δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες. Δίκαια λοιπόν, αποκαλείται μελανός τεχνίτης της σύν-θεσης και από-συν-θεσης κάθε είδους εμπειρίας, διαδικασίας και ενέργειας και ακόμη πιο δίκαια αξιώνεται από τους γύρω του ως παντοτινός αμερόληπτος φύλακας του αληθινού «ναι», εκείνου που σε ωθεί να πετάξεις με σιγουριά πάνω στις φτερούγες του..

Links: 

back to the spiral…