hyperion

Vitals:

Ύψος: 191

Βάρος: 85

Χρώμα μαλλιών: μαύρα

Χρώμα ματιών: καφέ

Vitality:

Η πιο ωραία φωτογραφία που έχω από τα παιδικά μου χρόνια είναι μία που φοράω ένα καπέλο γελωτοποιού στο κεφάλι και ένα ολόσωμο κολάν, κρατάω δύο κουπιά στο δεξί χέρι, ένα κατσαβίδι στο αριστερό, έχω ένα πληκτρολόγιο στην τσέπη, είμαι καβάλα σε ένα δράκο και είμαι δακρυσμένος! Ε, δεν έχουν αλλάξει και πολλά από τότε..

..βασικά τώρα που το σκέφτομαι, τα κουδουνάκια στο καπέλο του γελωτοποιού κάνουν περισσότερο ντρίγκι-ντρίγκι, το κολάν έχει γίνει πιο κρύο και πιο αστείο με τόσες τρύπες, τα δυο κουπιά έγιναν φτερά σε ένα άσπρο «πήγασο», το κατσαβίδι έγινε δραπανοκατσάβιδο, το πληκτρολόγιο είναι πια ασύρματο, ο δράκος μου χάρισε τα φτερά του και τα δάκρυα μου έχουν πια όλες τις γεύσεις και όχι μόνο την πικρή..

Ψηλο-αλλαγές δηλαδή.. !”

Vitalizing:

Προτείνω να πάμε..: για τρέξιμο, για snowboard, μια βόλτα στο δάσος, να εξερευνήσουμε ένα κρυμμένο μονοπάτι, να ταξιδέψουμε με την ψυχή, κάπου που δεν έχει πάει ποτέ κανείς..

Ζήτα μου να δούμε..: ένα ηλιοβασίλεμα, βαθιά μέσα μας..

Ας παίξουμε..: πινγκ πονγκ, μπάσκετ, σκάκι, παιχνίδια παρέας, αλλά κυρίως παιχνίδια ρόλων και επιτραπέζια παιχνίδια..

Αν θέλεις να αναλύσουμε κάτι, πολύ ενδιαφέροντα θέματα για μένα είναι..:η γενετική, ο αθλητισμός, η υγεία, η διατροφή, οι γρίφοι, τα παιχνίδια φαντασίας, η φαντασία, η μουσική, η κατασκευή επιτραπέζιων παιχνιδιών.

Μπορεί να μη βγάλουμε άκρη αλλά ας φιλοσοφήσουμε για..: τη ζωή, τις ανθρώπινες συμπεριφορές, την ελευθερία, την αλήθεια, την αντικειμενικότητα, τις μυστικές ικανότητές μας..

Έτσι που καθόμαστε όλοι μαζί παρέα, δε φτιάχνουμε..: μια σαλάτα, μια ξυλοκατασκευή, ένα γρίφο, ένα παζλ, μια οικοκοινότητα, το μέλλον μας!

Xαρά μου να μοιράζομαι τις γνώσεις μου, το χρόνο μου, την ενέργειά μου και τις ικανότητές μου για..: υγεία, κατασκευές, υπολογιστές.

Στο εγχείρημα Τελαίθριον:

Αληθινά:

Έρευνα:   Κατασκευές, Ενέργεια, Κοινωνιολογία, Τεχνολογία, Μεταφορές, Φυσική δόμηση, Υγεία, πράσινα προϊόντα/λύσεις 

Αρμοδιότητες:  ..σχεδίαση 3D, κατασκευές, σαλατοποιεία, Ηλεκτρολογικά/ηλεκτρονικά, skipping, Software, Hardware, ψυχαγωγία, να αναμοχλεύω τις σκέψεις όλων και να εκπλήσσω ευχάριστα προκαλώντας χαμόγελα, να κερνάω φρέσκο ζουμάκι όποιον το τραβάει η όρεξή του..

Ελεύθερα:

Element: Φως

Color: Μωβ

Class: Crusader, Templar, Warblade

Avatar: Κένταυρος

Incentive cloud: Το σώμα έχει τη δική του λογική, Free Man on the Land, ποταμός Αχέρων, κωπηλασία, Κρισναμούρτι, Richard Dawkins, Earthlings, Dungeon Mastering, Full Throttle, 300, Ayreon, Fates Warning, Pain of Salvation, George Carlin

Απόφθεγμα:  Οι πράξεις σου πρέπει να αντικατοπτρίζουν τα λόγια σου.

Αληθινά Ελεύθερα:

Πολυτεχνίτης και πολυπράγμων, συνδυάζει τις πρώτες ύλες και τις συνθήκες του περιβάλλοντος με υπομονή, επιμονή, μεράκι, όρεξη, και φυσικά με πληροφορία και εικόνες για να δημιουργήσει εργαλεία, να πολλαπλασιάσει το χρόνο, να ξεθάψει θησαυρούς, να φτιάξει καλά νέα, να φυτέψει σπόρους τόσο στο χώμα όσο και στις ουσίες των ανθρώπων. Διακατέχεται από μία απύθμενη περιέργεια και μία ασυγκράτητη τάση για συνδυασμό σημείων και παραγόντων, συνθηκών και χρωμάτων και γεμάτος θάρρος και αρνούμενος να ακολουθεί «πρέπει» και πλαίσια, μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας με τον πιο ευθύ και προκλητικό τρόπο. Με δύο κουπιά στο ένα χέρι και ένα χρονοσκόπιο στο άλλο, διασχίζει ένα ωκεανό από μηχανολογικούς χάρτες και ανθρωποσοφική ποίηση, ανοίγοντας πύλες φαντασίας, φυτεύοντας γέφυρες στα υποσυνείδητα και δημιουργώντας συνθήκες αθώας παιδικής περιέργειας. Ως πάντα δίκαιος υπερασπιστής της ισορροπίας, η αιχμηρή διαύγεια της σκέψης και του λόγου του, αφενός εμπνέει βαθιά το φρόνημα των συνανθρώπων του, αφετέρου τον βαπτίζει «κένταυρο» της ομάδας, με την αρχέγονη σημασία του κενταύρου, δηλαδή αυτού που κεντρίζει την αύρα.

back to the spiral…