nika

Vitals:

Ύψος: 179

Βάρος: 69

Χρώμα μαλλιών: καστανά

Χρώμα ματιών: πράσινα

Vitality:

Η ζωή είναι ένα μαγικό πράγμα, από την πρώτη στιγμή μέχρι την τελευταία.

Δεν υπάρχει δύσκολο ή εύκολο, αυτά είναι ερμηνείες του κεφαλιού μας.

Όλα είναι μαθητεία, αυτό κάνω, μαθητεύω σε αυτόν τον μαγικό πλανήτη.

Και ποτέ δεν ήμουν μόνη μου ”

Vitalizing:

Προτείνω να πάμε..:   πιο μέσα μας…

Ζήτα μου να δούμε..:  ντοκιμαντέρ… ότι να ναι αρκεί να είναι ντοκιμαντέρ…

Ας παίξουμε..:ένα παιχνίδι;;;

Αν θέλεις να αναλύσουμε κάτι, πολύ ενδιαφέροντα θέματα για μένα είναι..:  θεραπευτική, αρχαίες γνώσεις των πολιτισμών, κινέζικη φιλοσοφία.

Μπορεί να μη βγάλουμε άκρη αλλά ας φιλοσοφήσουμε για..: το σύμπαν, την ελεύθερη βούληση, αν όλα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, τους υπόλοιπους κόσμους, πως όλα συνδέονται μέσα από την μνήμη της ψυχής.

Έτσι που καθόμαστε όλοι μαζί παρέα, δεν κάνουμε..: τον κόσμο καλύτερο..

Xαρά μου να μοιράζομαι τις γνώσεις μου, το χρόνο μου, την ενέργειά μου και τις ικανότητές μου για..: θεραπευτική, παραδοσιακή κινέζικη ιατρική, τα 5 στοιχεία, αυτοίαση

Στο εγχείρημα Τελαίθριον:

Αληθινά:

Έρευνα: τους μηχανισμούς του ανθρωπίνου σώματος, των συναισθημάτων και πως αυτές οι ενέργειες υλοποιούνται στο σώμα μας.

 Αρμοδιότητες: εναλλακτική ιατρική, ανθρώπινο σώμα, θεραπεία και υποστήριξη

Ελεύθερα:

Element: Ξύλο

Color: Όλα

Class: Truenamer, Healer, Soulborn

Avatar: Δράκος

Incentive cloud: θεωρώ τον Κρισναμούρτι από τους λίγους δασκάλους που πέρασαν  και είναι αγαπημένος μου, όπως και τα βιβλία του. 

Απόφθεγμα:  η αγάπη είναι η κόλλα του σύμπαντος

Όραμα: Ένα κόσμο κατανόησης, φωτός και πάνω από όλα αγάπης.  

Αληθινά Ελεύθερα:

(Η νίκα) ..ακριβώς όπως και ένα σοφό ξωτικό, χαρακτηρίζεται από μια εμπνέουσα εσωτερική ισορροπία η οποία παρασέρνει σε γαληνευτική ηρεμία ακόμη και την πιο ανήσυχη ψυχή. Η παραδειγματική ταπεινότητα της ξεφεύγει από τα όρια του πραγματικού, με αποτέλεσμα μέσα στην ίδια της τη μαθητεία, να καλείται από τα άλλα μέλη της ομάδας «δασκάλα», ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τους μηχανισμούς και τις αιτίες της σωματικής και ψυχικής αρμονίας, της εσωτερικής ισορροπίας και της εσωτερικής αναζήτησης. Ο προσωπικός δρόμος της αυτοθεραπείας είναι ένα αέναο μονοπάτι σοφίας και γνώσης το οποίο η νικα έχει επιλέξει συνειδητά και ελεύθερα να διασχίσει εις βάθος, και στο οποίο καλείται να ισορροπήσει ενέργειες τους σύμπαντος και στοιχεία της φύσης με μόνο της όπλο την ατελείωτη δίψα για μάθηση, αποστολή η οποία μέχρι στιγμής της έχει προσφέρει εικόνες και εμπειρίες αλληλεξαρτώμενων ενεργειών στο μικρόκοσμο και στο μακρόκοσμο, οι οποίες αξιώνονται τόσο ως πραγματικοί θησαυροί αυτοεκτίμησης και αυτογνωσίας όσο και θεμέλια επι-αρμόνισης της ομάδας, από τους υπόλοιπους ελεύθερους. Με την απίστευτη ικανότητα να γεννά ανατρεπτικά χρωματιστές και αιχμηρά ευθύς ερωτήσεις, καταφέρνει να ξε-διαλύνει ακόμη και τις πιο θεμελιωμένες και φαινομενικά συνειδητά λαξευμένες ενέργειες όλων των μελών της ομάδας. Η ανατρεπτική προσέγγιση της πραγματικότητας σε όλα τα πεδία ύπαρξης και σε όλες τις υποστάσεις του ανθρώπου, και η πολυεπίπεδη δια-διαστατική συν-γέν-νεια της με οντότητες ορατές μόνο στο εκπαιδευμένο μάτι, είναι ικανότητες που την χαρακτηρίζουν και επάξια της χαρίζουν την ιδιότητα της «μυστικοπερπατημένης».

Links: 

back to the spiral…