observer

Vitals:

Ύψος: 187

Βάρος: 75

Χρώμα μαλλιών: μαύρα

Χρώμα ματιών: πράσινα – μελί

Vitality:

“Όλα όσα έζησα στη ζωή μου, η παραμικρή εμπειρία και ανάμνηση, όσο σημαντική η ασήμαντη μου φαινόταν, όσο καλή ή κακή, τελικά ήταν όλες, μα όλες, φωτεινά μονοπάτια του δρόμου, που με έφερε στο σήμερα…

 Στο σήμερα η ζωή μου, μου φέρνει κάθε μέρα και μία νέα περιπέτεια. Δεν υπάρχει πια ρουτίνα.. Τελικά αν συνεχίσει να εξελίσσεται έτσι και γίνει κάποτε βιβλίο, μάλλον θα καθόμουν να το διαβάσω.. “

Vitalizing:

Προτείνω να πάμε..: να εξερευνήσουμε τον γαλαξία..

Ζήτα μου να δούμε..: The Daily Show, Colbert Report, Real Time, Star Trek, George Carlin, οποιοδήποτε ντοκιμαντέρ για το σύμπαν, οποιοδήποτε stand up.  

Ας παίξουμε..: Παιχνίδι να ‘ναι..

Αν θέλεις να αναλύσουμε κάτι, πολύ ενδιαφέροντα θέματα για μένα είναι..: αυτάρκεια, νέες επιστημονικές ανακαλύψεις, 3d printers, μουσική, φυσική καλλιέργεια, η οικονομία πόρων, η επιστημονική φαντασία που γίνεται πραγματικότητα.

Μπορεί να μη βγάλουμε άκρη αλλά ας φιλοσοφήσουμε για..: το σύμπαν, την ανθρώπινη κατάσταση, ελευθερία, έναν νέο ανθρώπινο πολιτισμό, το τελευταίο επεισόδιο του lost….

Έτσι που καθόμαστε όλοι μαζί παρέα, δε φτιάχνουμε..: ένα πιο φωτεινό μέλλον!

Xαρά μου να μοιράζομαι τις γνώσεις μου, το χρόνο μου, την ενέργειά μου και τις ικανότητές μου για..: websites, δρόμο προς την αυτάρκεια, απόδραση από το σύστημα.

Στο εγχείρημα Τελαίθριον:

Αληθινά:

Έρευνα: Πόροι, Networking , Οικολογική Δόμηση, Αυτάρκεια, Επικοινωνία/Νέες Πλατφόρμες Επικοινωνίας, Τεχνολογία  

Αρμοδιότητες:  .. Διοργάνωση Εκδηλώσεων, video editing, public relations, website designing, skipping, team psychologist, logistics, καλλιέργειες, compost, fuchata maker, landscape arcitecrure ..

Ελεύθερα:

Element: Γη

Color: Μαύρο

Class: Soulknife, Incarnate, Archivist

Avatar: Γεράκι, Χαμαιλέων

Incentive cloud: universe, freeman on the land, science, Κρισναμούρτι, Bill Hicks, Aikido, George Carlin, Fukuoka, the moneyless man, zeitgeist moving forward, The Corporation, Collapse, Us Now, Home, Comedy

Απόφθεγμα:  Το να μοιράζεσαι είναι το παν.

Αληθινά Ελεύθερα:

(Ο Observer) ..”frontman” της συμμορίας και μοναχός, προπονημένος στα μοναστήρια ασιατών σοφών στις τέχνες της επικοινωνιακής σοφίας και πολεμικής χροιάς διέπεται από μία καθηλωτική ηρεμία και μία ατελείωτη υπομονή. Η έγκαιρη ενημέρωσή του πάνω σε ατελείωτα θέματα και η ικανότητα του για πολυπραγμοσύνη, τον καθιστά μια ήρεμη αλλά καθόλα αξιόπιστη δύναμη, έναν πραγματικό πυρήνα αφοσίωσης και επιμονής, μα πάνω από όλα κύριο υπεύθυνο για την μεταλαμπάδευση της σπίθας σε ανθρώπους και οργανώσεις με παρόμοιους σκοπούς. Ο ρυθμός ανταλλαγής ιδεών φρενήρης και ο Απόστολος φυλάει το μαγικό φυλαχτό της α-μεροληπτικής κλεψύδρας, το οποίο μετράει ότι μπορεί να μετρηθεί στη διάσταση του χρόνου. Στον πυρήνα της ενέργειας που τον χαρακτηρίζει είναι η αέναη άσκηση παρατήρησης και ισορροπίας τόσο του σύμπαντος όσο και του «εγώ», ένα μονοπάτι που εμπνέει και απλουστεύει ακόμη και τον πιο προσδιορισμένο ρεαλιστή. Η επεξεργασία και η ανάλυση του περιβάλλοντος έρχεται να συμπληρώσει το μεγαλείο της απόλυτης παρατήρησης που ζωντανεύει στις πράξεις του.

back to the spiral…