pepita

Vitals:

Ύψος: 153

Βάρος: 48

Χρώμα μαλλιών: καστανά

Χρώμα ματιών: πολύχρωμα

Vitality:

“Ναι, επιτέλους! ..μου δόθηκε η ευκαιρία ΝΑ ΖΗΣΩ στον πλανήτη γη και η φύση να με θρέψει  σ’ ένα χωριό, όπου είχα χώρο να περπατήσω, να χοροπηδήσω, να τρέξω, να χαρώ, να κάνω ποδήλατο, να παρατηρήσω, να παίξω, να χτυπήσω, να προσφέρω, να μεγαλώσω, να φύγω για την Αθήνα… για να σπουδάσω, να γνωρίσω τον «άλλο», να παλέψω, να ωριμάσω, να κλάψω, να συναντήσω υπέροχους ανθρώπους, να ερωτευτώ, να «χτίσω» το όραμα που με έφερε εδώ… για να δουλέψω ομαδικά, να δημιουργήσω από τη φύση, να πράξω με αγάπη, να ομορφύνω  τη ζωή μου, να εμπνεύσω τη δική σας!”

Vitalizing:

Προτείνω να πάμε..: να δουλέψουμε μαζί, να περπατήσουμε, να χορέψουμε, για μπάνιο στη θάλασσα, να χαλαρώσουμε, να απολαύσουμε τη ζωή.

Ζήτα μου να δούμε..: την απεραντοσύνη του σύμπαντος, το μεγαλείο της φύσης, τον σπόρο που βλασταίνει.

Ας παίξουμε..: μουσική, με τις λέξεις, επιτραπέζια παιχνίδια.

Αν θέλεις να αναλύσουμε κάτι, πολύ ενδιαφέροντα θέματα για μένα είναι..:  η φιλοσοφία, η γυναικεία δύναμη,  η κοινωνική ανθρωπολογία, η κβαντική φυσική, η αστρονομία,  η επιστημονική φαντασία, η ζωγραφική, η αυτογνωσία, η προσωρινότητα, η αυτάρκεια.

Μπορεί να μη βγάλουμε άκρη αλλά ας φιλοσοφήσουμε για..: τη ζωή και το θάνατο, τους εξωγήινους και τους γήινους, την θρησκεία και την αθεία , την πολιτική και την αποχή, την ελευθερία και την εξάρτηση, τα φύλα και τα παιχνίδια εξουσίας, το φως και το σκοτάδι, τη δράση και τη μη δράση..

Έτσι που καθόμαστε όλοι μαζί παρέα, δε φτιάχνουμε..: έναν μπαξέ, σβώλους με σπόρους, μια πίτα, τσάι, κέικ, τουρσί, ένα παζλ, μια ιστορία, μια οίκο-κοινότητα!

Xαρά μου να μοιράζομαι τις γνώσεις μου, το χρόνο μου, την ενέργειά μου και τις ικανότητές μου για..:  καλλιέργεια, αγριόχορτα, μαγειρική, να ακούσω τον/ην άλλο/η.

Στο εγχείρημα Τελαίθριον:

Αληθινά:

Έρευνα:  φυσική καλλιέργεια, καλλιέργεια  αρετών, αναγνώριση βρώσιμων αγριόχορτων, μανιταριών, βολβών, καρπών και βοτάνων, αποξήρανση  και συντήρηση τροφών

Αρμοδιότητες: ..να είμαι υπεύθυνη των πράξεων μου, να στηρίζω το project, να φροντίζω τη γη και τους ανθρώπους, βοηθός όπου χρειάζεται, εργάτρια (και του φωτός), πολεμίστρια, να παράγω αγάπη.

Ελεύθερα:

Element: Αέρας

Color: Διαυγές

Class: Rogue, Psychic Warrior

Incentive cloud: η ποικιλομορφία της φύσης, Pink Floyd, η μοναχικότητα,  Μαφάλντα,  Το νησί (Α. Χάξλευ), Κρισναμούρτι, η αυτογνωσία, η φιλία, Ιούλιος Βερν, η Αθήνα, ο πόνος, η δυτική και ανατολική φιλοσοφία, P. Dick, U. K. Le Guin, Το ζεν και  η τέχνη της συντήρησης της μοτοσυκλέτας (R. Pirsig), Αρκάς, Ζαπατίστας, η ιστορία της ανθρωπότητας

Απόφθεγμα:  προσφέρω άρα υπάρχω

Αληθινά Ελεύθερα:

(Η Πεπίτα) ..διακατέχεται από μία ολοκληρωτική συλλογικότητα και μια δυναμική ομαδικότητα καθώς οργανώνει και επι-αρμονίζει τον ειρμό σκέψεων και τις ιδέες όλων. Με την ικανότητά της να συνδυάζει βαθιές σκέψεις και ουσιώδεις πράξεις, κερδίζει τα χαμόγελα και την αγάπη όλων των ανθρώπων της ομάδας. Ιατρός ψυχών και φυτών, γνωρίζει την τοπική διάλεκτο των βοτάνων, τη “βοτανικη” και ετοιμάζει μαγικά φίλτρα, τα οποία παίζουν σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση της αντοχής και απόδοσης της ομάδας. Είναι επίσης υπεύθυνη αντιπρόσωπος στην ετήσια Δημιουργική Διαφορική Σύνοδο του τοπικού οικο-δικτύου, όπου οι τοπικές φυλές αποφασίζουν τις στρατηγικές κινήσεις τους για το μέλλον. Φυσικά φροντίζει να διατηρεί φιλικές σχέσεις με όλες τους, ένας πραγματικά στρατηγικός μονόδρομος αλλά και η μεγάλη μας χαρά. Πέρα από όλα αυτά όμως, αυτά που την χαρακτηρίζουν περισσότερο είναι όχι μόνο το γεγονός ότι είναι πάντα εκεί, αλλά και ο ενθουσιώδης χαρακτήρας αυτοθυσίας που εκφράζει σε κάθε της λέξη και σε κάθε της πράξη. Η παρουσία της ξεχειλίζει εμπιστοσύνη το χώρο και τους ανθρώπους και αυτό είναι κάτι που το αξιώνουν και το αναγνωρίζουν όλοι.

back to the spiral…