wolfsoul

Vitals:

Ύψος: 180

Βάρος: 85

Χρώμα μαλλιών: καστανά

Χρώμα ματιών: καστανά

Vitality:

“Στην ζωή μας κάνουμε πολλά και διάφορα πράγματα μα κάποιες ιδέες και μπόλικες πράξεις μας οδηγούν προς μια κατεύθυνση. Λίγο λίγο συμπληρώνουμε το puzzle μας. Όταν ένας άνθρωπος είναι ανοιχτός σε αυτά που ο ίδιος του ο εαυτός του δείχνει σίγουρα θα βρει αυτό που πρέπει να ψάξει.

Με δουλειά και μπόλικη επιμονή, ώστε να νικηθεί το τεστάρισμα του χρόνου, κάθε πράγμα μπορεί να υλοποιηθεί όταν γεφυρωθούν δύο κόσμοι…η φαντασία με την πραγματικότητα.”

Vitalizing:

Προτείνω να πάμε..:  ψάξουμε και να περπατήσουμε το μονοπάτι μας..

Ζήτα μου να δούμε..:  την αρμονία των διαφορών μας, την φύση τριγύρω και μέσα μας..

Ας παίξουμε..: τις ζωές μας στο poker του σύμπαντος..

Αν θέλεις να αναλύσουμε κάτι, πολύ ενδιαφέροντα θέματα για μένα είναι..: τα πάντα γιατί πάντα κάτι παραπάνω μπορούμε να ανακαλύψουμε και οπτικές να δούμε.

Μπορεί να μη βγάλουμε άκρη αλλά ας φιλοσοφήσουμε για..: Φιλοσοφία, Κοινωνία, Φύση, Τεχνολογία, Ψυχολογία, Ιστορία, τα πάντα!

Έτσι που καθόμαστε όλοι μαζί παρέα, δε φτιάχνουμε..: κάνα πρόγραμμα σε linux, μια ιστορία, το μέλλον, μια οίκο-κοινότητα!

Xαρά μου να μοιράζομαι τις γνώσεις μου, το χρόνο μου, την ενέργειά μου και τις ικανότητές μου για..:  Πληροφορική, Ελεύθερο και Ανοιχτό Λογισμικό, Ψυχολογία, Ιστορία..

Στο εγχείρημα Τελαίθριον:

Αληθινά:

Έρευνα: Σύστήματα(Sensor Networks), Open Source Software/Hardware (Arduino), 3D Printers, DIY Internet, Open Source Ecology & Technology, Εκπαίδευση.

 Αρμοδιότητες: Εξ αποστάσεως έρευνα, ανάπτυξη και υποστήριξη.

Ελεύθερα:

Element: Γη

Color: Strange Colour Blue

Class: Paladin

Avatar: The Winter Wolf

Incentive cloud: Linux, Arduino,Τα πάντα Ανοιχτά(Λογισμικό, Hardware, Οικολογία), Tool, Alex Grey, Assassin’s Creed, Ιστορία, Irfan, Φιλοσοφία, Ψυχές, Εμπειρίες, Ενέργεια, Σαμοθράκη,  Λύκοι, Ατμοσφαιρικότητα.

Απόφθεγμα:  I ordered chaos…but they brought me pizza!

Αληθινά Ελεύθερα:

Ο wolfsoul ..με πολλές εμπειρίες στις μάχες του ανοιχτού λογισμικού, αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο στον ερευνητικό και προγραμματιστικό τομέα της ομάδας. Ως άρχοντας της ακριβολογίας και της λεξιπλασίας, η συνεισφορά του είναι καθοριστική σε οποιαδήποτε Διαφορική Σύνοδο, μιας και του γίνονται εύκολα ολοφάνερες και οι δύο πλευρές όλων των νομισμάτων. Η μοναδική αυτοσυγκέντρωσή του στα βαθύτερα επίπεδα των εννοιών και το αστείρευτα άσβεστο χαμόγελό του συνιστούν μία ένφωτη πυγμή που απλώνει φως σε οποιεσδήποτε σκιερές σκέψεις μπορεί να εμφανιστούν στα μυαλά της παρέας, ελευθερώνοντας εύκολα νέες οπτικές και νέες προσεγγίσεις, και πολλές φορές προκαλώντας στους γύρω του ένα βαθύ ευχάριστο ρίγος, με κάθε συνδυασμό σκέψεων που φανερώνει. Εξίσου εύκολο για κείνον είναι και να ξυπνήσει γλυκά τη φλόγα του νου όσων τυχερών βρεθούν στο δρόμο του, με κάθε νέα ιδέα που θα γεννήσει ή θα αναζωπυρώσει ο νους και η ψυχή του λύκου, μοναδικά χαρακτηριστικά τα οποία τον συντροφεύουν από τότε που θυμάται τον εαυτό του.

Links: Open Source Ecology Greecewolfsoulphilosophy

back to the spiral…